WEBES törzsvásárlói kedvezmény

Te is lehetsz WEBES TÖRZSVÁSÁRLÓNK, ha legalább 50.000 Ft értékben vásárolsz tőlünk. Ilyenkor a következő vásárlástól automatikusan megkapod a törzsvásárlói kedvezményünket, mely 2-5%-os kedvezményre jogosít!

Legyél WEBES törzsvásárlónk!

WEBES TÖRZSVÁSÁRLÓNK lehetsz, ha vásárlásaid összege eléri a 50.000.- forintot, akkor 2%-os alapkedvezményhez férhetsz hozzá, minden olyan termékhez, mely más akcióban nem szerepel. A Játékbox.hu webáruház rögzíti a vásárlásaid összértékét, és az elért vásárlási összegtől függő kedvezményt ad az új vásárlás elküldésekor. Az 5%-os WEBES TÖRZSVÁSÁRLÓ kedvezményt 80.000 Ft-os vásárláskor éred el, melyre azután minden termékünknél jogosult vagy! A WEBES törzsvásárlói akciónk visszavonásig érvényes.

Figyelem! A WEBES törzsvásárlói kedvezmények nem vonhatók össze egyéb kedvezményekkel ill. akciókkal, pl. egy 10%-os akcióban résztvevő termékre nem jár további törszvásárlói kedvezmény! A WEBES törzsvásárlói kedvezmény felhasználása esetén a vásárló további kedvezményre nem jogosult. A WEBES törzsvásárlói kedvezmény NEM AZONOS az üzletben felhasználható törzsvásárlói kártyánkkal! A WEBES törzsvásárlói programunkban a 2015 október 1-től beérkezett rendeléseket összegezzük.

Megrendelések értéke Kedvezmény
50000 - 79999 Ft -ig 2 %
80000 Ft felett 5 %