Rólunk

Játék szakértők vagyunk

A Tomtoys Játék Kft és a Játékbox játék szakáruházak több mint 18 éve vannak jelen a magyarországi játék piacon, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Felnőtté válásunk idején kezdett erősödni az internetes kereskedelem és a cégcsoport magyar tulajdonosai arra az elhatározásra jutottak, hogy lépést kell tartani a változó világgal és meg kell alkotni saját webáruházunkat.

Az a tény, hogy eddig eljuthattunk, nem köszönhető semmi másnak, minthogy a csoport mélyen elkötelezte magát a klasszikus kereskedelem mellett.

Munkatársainkkal közösen hisszük, hogy a multikkal való versenyt csak és kizárólag a személyes kapcsolatteremtés útján lehet felvenni, vásárlóinkat a klasszikus értelemben szolgáljuk ki. Fogadástól a pénztárig végig jelen vagyunk és felkészülten, ugrásra készen várjuk a kérdések áradatát.

Tízezer gyermek játszhat játékainkkal

Online játékkereskedéssel, baba-, gyermek és felnőtt, illetve kerti játékok házhozszállításával 2006 óta foglalkozunk és azóta számos gyermek örömének voltunk virtuális szemlélői, hiszen törzsvásárlóink száma folyamatosan növekszik. A Játékbox webáruházon történt megrendelések már több mint tízezer gyermek szülőjének könnyítették meg játékvásárlását, és gyermekeik örömét. A helyzet adta lehetőségekhez mérten itt is fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, megrendelőink e-mail üzenet formájában kapnak értesítést csomagjuk állapotáról illetve Ügyfélszolgálatunk munkaidőben készséggel áll minden érdeklődő rendelkezésére.

Készletünk szinte kimeríthetetlen, hiszen az internetes webáruházunk a Corvin,Mammut 1,Mammut 2,Csepel Plaza,Alba Plaza,Eleven Center, Duna Plazaban és Rózsakertben található játék boltjaink készletéből szolgálja ki Megrendelőit. Folyamatosan cserélődő választékunk, az újdonságok azonnali beszerzése garancia arra, hogy amit nálunk nem tud megvásárolni, az szinte nem is létezik.

Segítünk!

Internetes játékboltunk, a jatekbox.hu mellett a személyes kapcsolatot, a játékok személyes kiválasztását is fontosnak tartjuk. Üzleteinkben személyesen is kérhetsz segítséget a vásárolni kívánt játék típusát, jellegét, tartósságát tekintve.