Traff park társasjáték

Egy nagyon izgalmas, fordulatos társasjáték, ahol gondolkodni és kombinálni is kell, miközben számtalan közlekedési szabályt is megismerünk.

A játék folyamán a traff.hu weboldalról már jól ismert traffokat kell elvezetni a különböző karbantartó állomásokra (mosó, szervíz, gumis, benzinkút).A játék célja, hogy a lehető leggyorsabban begyűjtse a játékos a négy állomás zsetonját, és visszatérjen a saját garázsába. Válassz egy traffot, vezesd végig a karbantartó körút mind a négy állomásán és érj vele vissza elsőként a garázsba! Először a mosóba indulsz vagy a gumishoz? A te döntésed, sőt még az is, hogy milyen útvonalon indulsz! Vigyázz, mert még az utolsó körben is mindent megváltoztathat egyetlen szerencsekártya!

A társasjátékot már 3 éves kortól ajánljuk, ők egyszerűsített játékszabállyal tudnak játszani. Egyszerre 2-8 játékos játszhatja, így az egész család vagy egy gyerekcsapat számára szórakozást nyújthat. A társasjáték mellé ajándék 100 napos Traff Követségi Kód jár, mellyel a traff.hu weboldalon extra tartalmakhoz juthatnak hozzá a játékosok.

A Traff Park társasjáték tartalma:1 db játéktábla, 8 db karton traff, 1 db karton útlezárás, 9 db műanyag talp, 1 db játékleírás, 48 db szerencsekártya, 8 db gyűjtőkártya, 32 db gyűjtő korong.

Cikkszám: 51033
Készlet: Rendelhető | Szállítási információk »

Hasonló termékek