Clementoni Az ókori Egyiptom Clementoni 640249

AKCIÓS!

Ismerd meg a világ egyik leglenyűgözőbb civilizációját, az ókori Egyiptomot! Az ókori Egyiptom társasjáték segítségével az önfeledt szórakozás mellett most egyszerre ismerheted meg a Nílus-menti civilizáció sajátosságait, miközben kreatív barkács-hajlamaidat is maximálisan kiélheted.
A hagyományos társasjátékokkal ellentétben Az ókori Egyiptom lehetőséget biztosít arra, hogy úgy ismerd meg az ókori civilizáció különleges kultúráját, hogy közben saját kezeiddel formálhatod meg a történelmet.
Építs óriási piramisokat, fedezz fel ősi kincseket, mindeközben pedig ismerd meg a mumifikálás rejtelmeit, és fesd meg a legendás Tutanhamon fáraó maszkját, de ha szeretnéd, akár a Gizai fennsíkot is lemodellezheted, és olyan növényeket ültethetsz, illetve termeszthetsz, amelyet egykoron az egyiptomiak.
Az ókori Egyiptom játékos és interaktív formában mutatja be a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt a lenyűgöző tudással rendelkező egykori civilizáció életét és mindennapjait, így miközben a gyermekek kézügyessége fejlődik, olyan történelmi háttér ismereteket szereznek, amelyekkel garantáltan jobban boldogulnak majd az iskolában.
A társasjáték nevetve és szórakoztatva tanít, miközben az összes szükséges alapanyagot és védőfelszerelést is biztosítja ahhoz, hogy a gyerekek garantáltan életre szóló élményeket szerezhessenek maguknak.
Csomagolási méretek: 45 x 11 x 31 cm.
Tartozékok: piramis, Szfinx és Múmia forma, Tutankhamon maszk forma, gipsz, mérőedények fedéllel, műanyag cserepek, ragasztó, ecset, spatula, keverőpálca, kalapács, véső, földtömb krétából habkőből és homokból, Ókori egyiptomi ékszerek, homok, kesztyű, tábla, kék és arany festék, akácmag, tőzeg korongok, géz, kézikönyv

Cikkszám: 42487
Készlet: Rendelhető | Szállítási információk »
6390 Ft helyett 3990 Ft

Hasonló termékek